Wild Rose (2018)

Zo lang als ze zich kan herinneren, droomt Rose-Lynn Harlan er al van om ​​naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen. Haar moeder Marion heeft haar buik vol van Rose-Lynns Nashville-onzin. Als voornaamste zorgdrager voor Rose Lynn’s kinderen wil ze dat haar dochter eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor haar leven.

details

3HTIMDb 7.210 101 minuten

recensies Wild Rose

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Wild Rose online

Pathe Thuis
Wild Rose poster van Wild Rose cast & crew

kijkwijzer Wild Rose

3HT

IMDb Wild Rose

IMDb 7.210

cast & crew Wild Rose

regisseur

Tom Harper

acteurs

Julie Walters en Jessie Buckley

distributeur

WW Entertainment

details Wild Rose

in première op

16-05-2019

genres

drama en muziek

jaar

2018

speelduur

101 minuten

Wild Rose draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Wild Rose.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wild Rose. Hier zie je waar en wanneer Wild Rose in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wild Rose uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wild Rose wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wild Rose draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wild Rose wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Wild Rose draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Wild Rose staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Wild Rose wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wild Rose!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wild Rose, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wild Rose kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wild Rose verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wild Rose. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wild Rose wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wild Rose en de regisseur van de film Wild Rose worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.