What You Gonna Do When The World’s on Fire? (2018)

Documentaire die in het dagelijkse leven duikt van zwarte Amerikanen die in de zomer van 2017 vechten voor gerechtigheid.

details

3ADHTIMDb 6.610 123 minuten

recensies What You Gonna Do When The World’s on Fire?

De Filmkrant De Volkskrant
What You Gonna Do When The World’s on Fire? poster van What You Gonna Do When The World’s on Fire? cast & crew

kijkwijzer What You Gonna Do When The World’s on Fire?

3ADHT

IMDb What You Gonna Do When The World’s on Fire?

IMDb 6.610

cast & crew What You Gonna Do When The World’s on Fire?

regisseur

Roberto Minervini

acteurs

Kevin Goodman, Dorothy Hil en Judy Hill

distributeur

EYE Filmmuseum

details What You Gonna Do When The World’s on Fire?

in première op

18-07-2019

genre

documentaire

jaar

2018

speelduur

123 minuten

What You Gonna Do When The World’s on Fire? draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film What You Gonna Do When The World’s on Fire?.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film What You Gonna Do When The World’s on Fire?. Hier zie je waar en wanneer What You Gonna Do When The World’s on Fire? in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film What You Gonna Do When The World’s on Fire? uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen What You Gonna Do When The World’s on Fire? wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film What You Gonna Do When The World’s on Fire? draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film What You Gonna Do When The World’s on Fire? wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film What You Gonna Do When The World’s on Fire? draait in deze bioscopen:

De recensies van de film What You Gonna Do When The World’s on Fire? staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film What You Gonna Do When The World’s on Fire? wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film What You Gonna Do When The World’s on Fire?!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film What You Gonna Do When The World’s on Fire?, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film What You Gonna Do When The World’s on Fire? kopen/reserveren.

De filmtijden van de film What You Gonna Do When The World’s on Fire? verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film What You Gonna Do When The World’s on Fire?. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film What You Gonna Do When The World’s on Fire? wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film What You Gonna Do When The World’s on Fire? en de regisseur van de film What You Gonna Do When The World’s on Fire? worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.