Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

What Will People Say (2017)

De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje betrapt, stort Nisha’s wereld in. Haar ouders willen een voorbeeld stellen en besluiten haar te kidnappen en haar onder te brengen bij familie in Pakistan. In een land waar ze nooit gewoond heeft, wordt Nisha gedwongen zich aan te passen aan de cultuur van haar ouders.

details

4GDTIMDb 7.410 106 minuten

recensies What Will People Say

De Filmkrant NRC
What Will People Say poster van What Will People Say cast & crew

kijkwijzer What Will People Say

4GDT

IMDb What Will People Say

IMDb 7.410

cast & crew What Will People Say

regisseur

Iram Haq

acteurs

Adil Hussain en Maria Mozhdah

distributeur

Cinemien

details What Will People Say

in première op

20-09-2018

genre

drama

jaar

2017

speelduur

106 minuten

What Will People Say draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film What Will People Say.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film What Will People Say. Hier zie je waar en wanneer What Will People Say in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film What Will People Say uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen What Will People Say wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film What Will People Say draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film What Will People Say wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film What Will People Say draait in deze bioscopen:

De recensies van de film What Will People Say staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film What Will People Say wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film What Will People Say!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film What Will People Say, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film What Will People Say kopen/reserveren.

De filmtijden van de film What Will People Say verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film What Will People Say. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film What Will People Say wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film What Will People Say en de regisseur van de film What Will People Say worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.