Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Western Arabs (2019)

Documentaire waarin Omar Shargawi de moeizame relatie met zijn vader onderzoekt en de invloed die dat heeft op zijn eigen identiteit. In het huidige Denemarken wordt het agressieve karakter van de Palestijnse Munir veroordeeld. En hoewel Omars vader al lange tijd in Kopenhagen woont en is getrouwd met een Deense vrouw, is hij nog steeds niet helemaal geaard in de Deense maatschappij. Munirs traumatische ervaringen uit de oorlog zijn bovendien overgedragen op zijn zonen. Maar Omar wil niet zoals zijn vader worden en, als vader van een dochter, is bang om het gedrag van zijn vader over te nemen.

details

6GATIMDb 7.210 77 minuten

recensies Western Arabs

De Filmkrant De Volkskrant
Western Arabs poster van Western Arabs cast & crew

kijkwijzer Western Arabs

6GAT

IMDb Western Arabs

IMDb 7.210

cast & crew Western Arabs

regisseur

Omar Shargawi

acteurs

Munir Shargawi, Elin Shargawi, Omar Shargawi, Rune Shargawi, Gorm Kareem Shargawi en Amina Shargawi

producenten

Eva Jakobsen, Katrin Pors, Mikkel Jersin en Snowglobe

distributeur

Cinema Delicatessen

details Western Arabs

in première op

25-04-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

77 minuten

Western Arabs draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Western Arabs.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Western Arabs. Hier zie je waar en wanneer Western Arabs in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Western Arabs uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Western Arabs wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Western Arabs draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Western Arabs wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Western Arabs draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Western Arabs staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Western Arabs wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Western Arabs!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Western Arabs, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Western Arabs kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Western Arabs verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Western Arabs. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Western Arabs wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Western Arabs en de regisseur van de film Western Arabs worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.