Western Arabs (2019)

Documentaire waarin Omar Shargawi de moeizame relatie met zijn vader onderzoekt en de invloed die dat heeft op zijn eigen identiteit. In het huidige Denemarken wordt het agressieve karakter van de Palestijnse Munir veroordeeld. En hoewel Omars vader al lange tijd in Kopenhagen woont en is getrouwd met een Deense vrouw, is hij nog steeds niet helemaal geaard in de Deense maatschappij. Munirs traumatische ervaringen uit de oorlog zijn bovendien overgedragen op zijn zonen. Maar Omar wil niet zoals zijn vader worden en, als vader van een dochter, is bang om het gedrag van zijn vader over te nemen.

recensies Western Arabs

De Filmkrant De Volkskrant
Western Arabs poster van Western Arabs

beoordelingen Western Arabs

4GAT

IMDb 7.910

cast & crew Western Arabs

regisseur

Omar Shargawi

acteurs

Munir Shargawi en Omar Shargawi

producenten

Eva Jakobsen, Katrin Pors, Mikkel Jersin en Snowglobe

distributeur

Cinema Delicatessen

details Western Arabs

in première op

25-04-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

77 minuten

Dit is de biosagenda van de film Western Arabs.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Western Arabs getoond.

De je film Western Arabs wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Hilversum, Alkmaar, Haarlem, Tilburg, Den Bosch, Groningen en Nijmegen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Western Arabs draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Western Arabs staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Western Arabs!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Western Arabs, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Western Arabs verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Western Arabs

De film Western Arabs in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Hilversum, Alkmaar, Haarlem, Tilburg, Den Bosch, Groningen en Nijmegen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Western Arabs, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.