Wendy (2020)

Wendy zou het liefst uit haar saaie en doelloze bestaan breken. Ze woont met haar tweelingbroers Douglas en James boven de eettent van hun moeder aan een drukke spoorweg. Op een nacht besluiten ze in een opwelling om op een passerende trein te springen. Ze ontmoeten de mysterieuze jongen Peter die hen meeneemt naar Neverland, het eiland van de eeuwige jeugd. Maar wie zich niet aan de regels houdt, wordt onvermijdelijk volwassen.

details

4GAIMDb 5.710 111 minuten

recensies Wendy

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Wendy online

Picl Pathe Thuis
Wendy poster van Wendy cast & crew

kijkwijzer Wendy

4GA

IMDb Wendy

IMDb 5.710

cast & crew Wendy

regisseur

Benh Zeitlin

acteurs

Yashua Mack, Devin France, Gage Naquin en Gavin Naquin

details Wendy

in première op

21-04-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

111 minuten

Wendy draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Wendy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wendy. Hier zie je waar en wanneer Wendy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wendy uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wendy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wendy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wendy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Wendy draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Wendy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Wendy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wendy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wendy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wendy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wendy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wendy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wendy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wendy en de regisseur van de film Wendy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.