Weldi (2018)

De negentien jaar oude Tunesische Sami zit in de laatste fase van zijn middelbare school en belooft een goede toekomst te krijgen. Zijn ouders maken zich alleen zorgen over de ernstige migraineaanvallen die hun zoon blijven teisteren. Al het geld dat vader Riadh als hijskraanmachinist in de Tunesische haven verdient, gaat op aan medische hulp voor zijn zoon. Als alles net beter lijkt te gaan, verdwijnt Sami.

details

9AIMDb 6.510 104 minuten
Weldi poster van Weldi cast & crew

kijkwijzer Weldi

9A

IMDb Weldi

IMDb 6.510

cast & crew Weldi

regisseur

Mohamed Ben Attia

acteurs

Mohamed Dhrif, Imen Cherif en Zakaria Ben Ayyed

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Weldi

in première op

25-07-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

104 minuten

Weldi draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Weldi.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Weldi. Hier zie je waar en wanneer Weldi in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Weldi uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Weldi wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Weldi draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Weldi wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Weldi draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Weldi staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Weldi wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Weldi!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Weldi, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Weldi kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Weldi verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Weldi. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Weldi wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Weldi en de regisseur van de film Weldi worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.