Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

We Need To Talk About Kevin (2011)

Kevin begaat twee dagen voor zijn zestiende verjaardag een verschrikkelijke daad op zijn middelbare school. In de nasleep worstelt zijn moeder Eva met gevoelens van verdriet en verantwoordelijkheid. De relatie met haar zoon verliep vanaf de eerste jaren al moeizaam, maar nu wordt ze geconfronteerd met het ultieme taboe: heeft ze eigenlijk ooit van haar zoon gehouden?

details

4GIMDb 7.510 110 minuten

recensies We Need To Talk About Kevin

De Filmkrant De Volkskrant

kijk We Need To Talk About Kevin online

Pathe Thuis
We Need To Talk About Kevin poster van We Need To Talk About Kevin cast & crew

kijkwijzer We Need To Talk About Kevin

4G

IMDb We Need To Talk About Kevin

IMDb 7.510

cast & crew We Need To Talk About Kevin

regisseur

Lynne Ramsay

acteurs

Tilda Swinton, Ezra Miller, John C. Reilly, Jasper Newell en Rocky Duer

scenario

, en

producenten

BBC Films, UK Film Council en Independent

distributeur

Wild Bunch Distribution

details We Need To Talk About Kevin

in première op

30-11-2011

genre

drama

jaar

2011

speelduur

110 minuten

We Need To Talk About Kevin draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film We Need To Talk About Kevin.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film We Need To Talk About Kevin. Hier zie je waar en wanneer We Need To Talk About Kevin in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film We Need To Talk About Kevin uit 2011 getoond. Ook zie je in welke bioscopen We Need To Talk About Kevin wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film We Need To Talk About Kevin draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film We Need To Talk About Kevin wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film We Need To Talk About Kevin draait in deze bioscopen:

De recensies van de film We Need To Talk About Kevin staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film We Need To Talk About Kevin wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film We Need To Talk About Kevin!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film We Need To Talk About Kevin, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film We Need To Talk About Kevin kopen/reserveren.

De filmtijden van de film We Need To Talk About Kevin verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film We Need To Talk About Kevin. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film We Need To Talk About Kevin wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film We Need To Talk About Kevin en de regisseur van de film We Need To Talk About Kevin worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.