Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Wan Pipel (1976)

De in Nederland studerende Surinamer Roy Ferrolkeert terug naar Paramaribo om zijn stervende moeder op te zoeken. Terug in zijn thuisland raakt hij al snel geconfronteerd en geobsedeerd door zijn eigen cultuur. Als hij echter verliefd wordt op de Hindoestaanse 'Rubia' staat de gemeenschap op zijn kop.

details

IMDb 6.810 110 minuten
Wan Pipel poster van Wan Pipel cast & crew

IMDb Wan Pipel

IMDb 6.810

cast & crew Wan Pipel

regisseur

Pim de la Parra

acteurs

Borger Breeveld, Diana Gangaram Panday, Willeke van Ammelrooy, Emanuel van Gonter, Ro Jackson-Breeveld, Joyce Mungroo-Ooft, Ruud Mungroo, Grace Calor-Ooft, Asha Bharosa, Paragh Chotkan, Diana Dobbelman, Genti, Steven Gill, Henk Gopali, Ruben Jitan, Irène Jitan-Harpal, Amalia Macnack, J. Madho, Bhagwandei Mokkumsingh, José Mungroo, Juan Mungroo, Percy Muntslag, Eugène Ramdin, Etwarie Ramdin-Jhawnie, Dick Scheffer, Djardj Soekhlall, Sieuwpal Soekhlall, Otto Sterman en Lilian van Aerde

details Wan Pipel

jaar

1976

speelduur

110 minuten

Wan Pipel draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Wan Pipel.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wan Pipel. Hier zie je waar en wanneer Wan Pipel in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wan Pipel uit 1976 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wan Pipel wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wan Pipel draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wan Pipel wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Wan Pipel draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Wan Pipel staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Wan Pipel wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wan Pipel!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wan Pipel, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wan Pipel kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wan Pipel verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wan Pipel. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wan Pipel wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wan Pipel en de regisseur van de film Wan Pipel worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.