Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit (2005)

De jaarlijkse groentewedstrijd wordt bedreigd door konijnen. Gelukkig hebben Wallace en Gromit daar iets op gevonden. Zij hebben een waarschuwingssysteem opgezet dat de volkstuinen en kassen van de deelnemers aan de wedstrijd beschermt.

details

IMDb 7.410 85 minuten
Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit poster van Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit cast & crew

IMDb Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit

IMDb 7.410

cast & crew Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit

regisseurs

Steve Box en Nick Park

acteurs

Peter Sallis, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Peter Kay, Nicholas Smith, Liz Smith, John Thomson, Mark Gatiss, Vincent Ebrahim, Geraldine McEwan, Edward Kelsey, Dicken Ashworth, Robert Horvath, Pete Atkin, Noni Lewis, Ben Whitehead, Christopher Fairbank, James Mather, William Vanderpuye en Nigel Pilkington

details Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit

jaar

2005

speelduur

85 minuten

Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit. Hier zie je waar en wanneer Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit uit 2005 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit en de regisseur van de film Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.