Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Vivre sa vie (1962)

Godards muze Anna Karina laat in twaalf indrukwekkende hoofdstukken zien hoe een would-be actrice afdaalt in de prostitutie.

details

4GAIMDb 8.010 80 minuten

recensies Vivre sa vie

De Groene Amsterdammer
Vivre sa vie poster van Vivre sa vie cast & crew

kijkwijzer Vivre sa vie

4GA

IMDb Vivre sa vie

IMDb 8.010

cast & crew Vivre sa vie

regisseur

Jean-Luc Godard

acteurs

Sady Rebbot, Anna Karina en André S. Labarthe

distributeur

EYE Filmmuseum

details Vivre sa vie

in première op

18-01-2018

genre

drama

jaar

1962

speelduur

80 minuten

Vivre sa vie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Vivre sa vie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Vivre sa vie. Hier zie je waar en wanneer Vivre sa vie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Vivre sa vie uit 1962 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Vivre sa vie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Vivre sa vie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Vivre sa vie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Vivre sa vie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Vivre sa vie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Vivre sa vie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Vivre sa vie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Vivre sa vie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Vivre sa vie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Vivre sa vie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Vivre sa vie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Vivre sa vie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Vivre sa vie en de regisseur van de film Vivre sa vie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.