Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Vive l’amour (1994)

Ah-jong is straatverkoper van illegale merkartikelen, May de wat oudere makelaarsassistente wier telefoon geen seconde stil staat, en Hsiao-kang een zeer verlegen vertegenwoordiger van urnen. De drie levens raken verweven in een leeg luxe appartement dat binnenkort wordt verkocht.

details

3AHIMDb 7.510 120 minuten
Vive l’amour poster van Vive l’amour cast & crew

kijkwijzer Vive l’amour

3AH

IMDb Vive l’amour

IMDb 7.510

cast & crew Vive l’amour

regisseur

Tsai Ming-liang

acteurs

Chen Chao-jung en Lee Kang-sheng

distributeur

EYE Filmmuseum

details Vive l’amour

in première op

02-03-1995

genre

drama

jaar

1994

speelduur

120 minuten

Vive l’amour draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Vive l’amour.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Vive l’amour. Hier zie je waar en wanneer Vive l’amour in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Vive l’amour uit 1994 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Vive l’amour wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Vive l’amour draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Vive l’amour wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Vive l’amour draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Vive l’amour staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Vive l’amour wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Vive l’amour!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Vive l’amour, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Vive l’amour kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Vive l’amour verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Vive l’amour. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Vive l’amour wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Vive l’amour en de regisseur van de film Vive l’amour worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.