Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Vice (2018)

Dick Cheney, een bureaucratische insider uit Washington, werd stilletjes de machtigste man ter wereld werd als vicepresident van George W Bush. Hij gaf het land en de wereld opnieuw vorm.

details

6GTIMDb 7.210 133 minuten

recensies Vice

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Vice online

Pathe Thuis
Vice poster van Vice cast & crew

kijkwijzer Vice

6GT

IMDb Vice

IMDb 7.210

cast & crew Vice

regisseur

Adam McKay

acteurs

Christian Bale, Amy Adams, Sam Rockwell en Steve Carell

distributeur

WW Entertainment

details Vice

in première op

28-02-2019

genres

biografisch en drama

jaar

2018

speelduur

133 minuten

Vice draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Vice.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Vice. Hier zie je waar en wanneer Vice in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Vice uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Vice wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Vice draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Vice wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Vice draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Vice staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Vice wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Vice!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Vice, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Vice kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Vice verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Vice. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Vice wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Vice en de regisseur van de film Vice worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.