Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) (2017)

Gru moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, die het heeft gemunt op een groot schip. Ook ontmoet Gru zijn lang verloren gewaande tweelingbroer Dru.

details

2GAIMDb 6.310 90 minuten

recensies Verschrikkelijke Ikke 3 (NL)

De Volkskrant

kijk Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) online

Pathe Thuis
Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) poster van Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) cast & crew

kijkwijzer Verschrikkelijke Ikke 3 (NL)

2GA

IMDb Verschrikkelijke Ikke 3 (NL)

IMDb 6.310

cast & crew Verschrikkelijke Ikke 3 (NL)

regisseurs

Kyle Balda en Pierre Coffin

stemmen

Jon van Eerd, Kim van Kooten, Beau van Erven Dorens, Carlo Boszhard, Trudy Labij, Kee Derwig, Pip Pellens, Jelle Stout, Elise Schaap en Enzo Knol

scenario

en

producent

Chris Melendandri

distributeur

Universal Pictures International

details Verschrikkelijke Ikke 3 (NL)

in première op

28-06-2017

genres

animatie en familiefilm

jaar

2017

taal

Nederlandse versie

speelduur

90 minuten

Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL). Hier zie je waar en wanneer Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) en de regisseur van de film Verschrikkelijke Ikke 3 (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.