Ventoux (2015)

Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat dertig jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de ‘spoken’ uit het verleden zich aandienen.

details

9AIMDb 6.410 104 minuten

kijk Ventoux online

Pathe Thuis
Ventoux poster van Ventoux cast & crew

kijkwijzer Ventoux

9A

IMDb Ventoux

IMDb 6.410

cast & crew Ventoux

regisseur

Nicole van Kilsdonk

acteurs

Maruschka Detmers, Kasper van Kooten, Wilfried de Jong, Leopold Witte en Wim Opbrouck

scenario

en

producent

KeyFilm

distributeur

September Film Distribution

details Ventoux

in première op

14-05-2015

genres

drama en komedie

jaar

2015

speelduur

104 minuten

Ventoux draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ventoux.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ventoux. Hier zie je waar en wanneer Ventoux in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ventoux uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ventoux wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ventoux draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ventoux wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ventoux draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ventoux staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Ventoux wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ventoux!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ventoux, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ventoux kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ventoux verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ventoux. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ventoux wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ventoux en de regisseur van de film Ventoux worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.