Venom (2018)

Fotojournalist Eddie Brock raakt verbonden met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze bekend onder de naam 'Venom'. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een antiheld die de onschuldigen probeert te beschermen.

details

4GAIMDb 6.710 112 minuten

recensies Venom

De Volkskrant

kijk Venom online

Pathe Thuis
Venom poster van Venom cast & crew

kijkwijzer Venom

4GA

IMDb Venom

IMDb 6.710

cast & crew Venom

regisseur

Ruben Fleischer

acteurs

Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze en Reid Scott

scenario

, , en

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Venom

in première op

04-10-2018

genre

actie

jaar

2018

speelduur

112 minuten

Venom draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Venom.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Venom. Hier zie je waar en wanneer Venom in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Venom uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Venom wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Venom draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Venom wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Venom draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Venom staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Venom wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Venom!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Venom, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Venom kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Venom verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Venom. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Venom wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Venom en de regisseur van de film Venom worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.