Veearts Maaike (2019)

Documentaire waarin Maaike van de Berg drie jaar lang wordt gevolgd in haar dagelijkse praktijk als veearts tussen de boeren.

details

3AIMDb 6.410 80 minuten

recensies Veearts Maaike

De Filmkrant
Veearts Maaike poster van Veearts Maaike cast & crew

kijkwijzer Veearts Maaike

3A

IMDb Veearts Maaike

IMDb 6.410

cast & crew Veearts Maaike

regisseurs

Jan Musch en Tijs Tinbergen

distributeur

Cinema Delicatessen

details Veearts Maaike

in première op

25-07-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

80 minuten

Veearts Maaike draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Veearts Maaike.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Veearts Maaike. Hier zie je waar en wanneer Veearts Maaike in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Veearts Maaike uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Veearts Maaike wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Veearts Maaike draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Veearts Maaike wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Veearts Maaike draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Veearts Maaike staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Veearts Maaike wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Veearts Maaike!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Veearts Maaike, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Veearts Maaike kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Veearts Maaike verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Veearts Maaike. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Veearts Maaike wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Veearts Maaike en de regisseur van de film Veearts Maaike worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.