Untouchable (2019)

Documentaire waarin een beeld wordt geschetst van hoe de inmiddels door schandalen omgeven filmproducent Harvey Weinstein jarenlang Hollywood in zijn macht had. Mensen uit zijn directe omgeving, waaronder de vrouwen die hem beschuldigen van seksueel wangedrag, vertellen over de opkomst en ondergang van de filmproducent.

details

1TIMDb 6.710 99 minuten
Untouchable poster van Untouchable cast & crew

kijkwijzer Untouchable

1T

IMDb Untouchable

IMDb 6.710

cast & crew Untouchable

regisseur

Ursula MacFarlane

acteurs

Harvey Weinstein, Rosanna Arquette, Ronan Farrow, Paz de la Huerta, Erika Rosenbaum, Hope d’Amore en Caitlin Dulany

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Untouchable

in première op

20-06-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

99 minuten

Untouchable draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Untouchable.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Untouchable. Hier zie je waar en wanneer Untouchable in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Untouchable uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Untouchable wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Untouchable draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Untouchable wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Untouchable draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Untouchable staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Untouchable wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Untouchable!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Untouchable, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Untouchable kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Untouchable verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Untouchable. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Untouchable wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Untouchable en de regisseur van de film Untouchable worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.