Under the Skin (2013)

Laura is een buitenaards wezen dat op aarde leeft als een prachtige en fascinerende jonge vrouw. In het Schotse landschap verleidt zij mannen om haar honger te stillen. Nadat Laura een man ontmoet met een zeldzame gezichtsaandoening, raakt zij steeds meer bewust van haar menselijke lichaam en slaat de twijfel toe.

details

4GAIMDb 6.310 107 minuten

recensies Under the Skin

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Under the Skin online

Pathe Thuis
Under the Skin poster van Under the Skin cast & crew

kijkwijzer Under the Skin

4GA

IMDb Under the Skin

IMDb 6.310

cast & crew Under the Skin

regisseur

Jonathan Glazer

acteurs

Scarlett Johansson en Antonia Campbell-Hughes

scenario

en

producenten

Film4, FilmNation Entertainment en JW Films

distributeur

A-Film Benelux MSD BV

details Under the Skin

in première op

15-10-2014

genres

thriller en sciencefiction

jaar

2013

speelduur

107 minuten

Under the Skin draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Under the Skin.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Under the Skin. Hier zie je waar en wanneer Under the Skin in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Under the Skin uit 2013 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Under the Skin wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Under the Skin draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Under the Skin wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Under the Skin draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Under the Skin staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Under the Skin wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Under the Skin!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Under the Skin, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Under the Skin kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Under the Skin verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Under the Skin. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Under the Skin wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Under the Skin en de regisseur van de film Under the Skin worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.