Una Giornata Particolare (1977)

8 mei 1939, Hitler is op bezoek in Rome om een bondgenootschap met de Italiaanse dictator Mussolini te sluiten. De Romeinse huisvrouw Antonietta heeft geen tijd om met haar man en kinderen mee te gaan om de Führer en de Duce toe te juichen. Ze blijkt niet de enige te zijn die is achtergebleven in de huurkazerne: de concierge laat haar radio luid het verslag van de historische gebeurtenis rondtetteren. En Gabriele is thuis, een radiomedewerker die net is ontslagen omdat hij homoseksueel is en die afwacht of ze hem zullen komen halen.

details

IMDb 8.110 106 minuten
Una Giornata Particolare poster van Una Giornata Particolare cast & crew

IMDb Una Giornata Particolare

IMDb 8.110

cast & crew Una Giornata Particolare

regisseur

Ettore Scola

acteurs

Sophia Loren, Marcello Mastroianni, John Vernon, Françoise Berd, Patrizia Basso, Tiziano De Persio, Maurizio Di Paolantonio, Antonio Garibaldi, Vittorio Guerrieri, Alessandra Mussolini, Nicole Magny, Galeazzo Ciano, Adolf Hitler, King Victor Emmanuel III en Benito Mussolini

details Una Giornata Particolare

jaar

1977

speelduur

106 minuten

Una Giornata Particolare draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Una Giornata Particolare.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Una Giornata Particolare. Hier zie je waar en wanneer Una Giornata Particolare in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Una Giornata Particolare uit 1977 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Una Giornata Particolare wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Una Giornata Particolare draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Una Giornata Particolare wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Una Giornata Particolare draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Una Giornata Particolare staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Una Giornata Particolare wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Una Giornata Particolare!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Una Giornata Particolare, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Una Giornata Particolare kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Una Giornata Particolare verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Una Giornata Particolare. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Una Giornata Particolare wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Una Giornata Particolare en de regisseur van de film Una Giornata Particolare worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.