Un triomphe (2020)

verwacht op 23 september 2021

Om de eindjes aan elkaar te knopen zet de werkloze acteur Étienne een theaterworkshop op in de gevangenis. Verrast door het daar aanwezige talent besluit hij met hen Samuel Becketts beroemde toneelstuk Wachten op Godot op te voeren. De mannen slagen erin zich het stuk al snel eigen te maken en tussen hen en Étienne groeit een unieke relatie. Zo begint een triomfantelijke tournee buiten de gevangenis, die elke terugkeer achter de tralies pijnlijker maakt dan de vorige.

details

4GTIMDb 7.310 107 minuten
Un triomphe poster van Un triomphe cast & crew

kijkwijzer Un triomphe

4GT

IMDb Un triomphe

IMDb 7.310

cast & crew Un triomphe

regisseur

Emmanuel Courcol

acteurs

Kad Merad, Marina Hands, Laurent Stocker, David Ayala, Lamine Cissokho, Sofian Khammes, Pierre Lothin en Wabinlé Nablé

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Un triomphe

in première op

23-09-2021

genres

komedie en drama

jaar

2020

speelduur

107 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Un triomphe.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Un triomphe. Hier zie je waar en wanneer Un triomphe in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Un triomphe uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Un triomphe wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Un triomphe draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Un triomphe wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Un triomphe draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Un triomphe staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Un triomphe wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Un triomphe!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Un triomphe, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Un triomphe kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Un triomphe verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Un triomphe. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Un triomphe wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Un triomphe en de regisseur van de film Un triomphe worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.