Un homme et une femme (1966)

Een man en een vrouw ontmoeten elkaar op de school van hun kinderen. De vrouw, een actrice, mist haar trein en de man, een autoracer, geeft haar een lift. Het is de eerste van een aantal vriendelijke ontmoetingen die uiteindelijk uitmondt in een romance.

details

1IMDb 7.610 102 minuten
Un homme et une femme poster van Un homme et une femme cast & crew

kijkwijzer Un homme et une femme

1

IMDb Un homme et une femme

IMDb 7.610

cast & crew Un homme et une femme

regisseur

Claude Lelouch

acteurs

Anouk Aimée, Jean-Louis Trintignant en Pierre Barouh

distributeur

EYE Filmmuseum

details Un homme et une femme

in première op

02-07-2020

genres

drama en romantiek

jaar

1966

speelduur

102 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Un homme et une femme.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Un homme et une femme. Hier zie je waar en wanneer Un homme et une femme in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Un homme et une femme uit 1966 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Un homme et une femme wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Un homme et une femme draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Un homme et une femme wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Maastricht, Amersfoort, Utrecht, Alkmaar, Bussum, Leiden, Haarlem, Heerlen, Zaandam, Middelburg, Hilversum, Castricum, Arnhem, Groningen, Helmond, Zevenaar, Deventer en Nijmegen

De film Un homme et une femme draait in deze bioscopen: Cinecenter, Cinema Middelburg, Corso Theater, De Cacaofabriek, De Fabriek, De Lieve Vrouw, EYE, Filmhallen, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Den Haag, Filmhuis Zevenaar, Filmschuur, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Kijkhuis, KINO, LantarenVenster, Lumière, LUX, Pathé Buitenhof, Pathé Tuschinski, Quatro Cinema, Springhaver, Studio/K, The Movies en Theater Dakota

De recensies van de film Un homme et une femme staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Un homme et une femme wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Un homme et une femme!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Un homme et une femme, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Un homme et une femme kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Un homme et une femme verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Un homme et une femme. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Un homme et une femme wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Un homme et une femme en de regisseur van de film Un homme et une femme worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.