Un divan à Tunis (2019)

Na tien jaar in Parijs te hebben gewoond, keert de 35-jarige Selma terug naar haar geboorteland Tunesië met het plan een psychologiepraktijk te openen. Dit blijkt niet eenvoudig, want waar vind je patiënten op een plek waar niemand gewend is gevoelens te delen? De complicaties nemen toe als ze in een bureaucratisch circus terecht komt om haar papieren in orde te krijgen.

details

2GTIMDb 6.210 88 minuten

recensies Un divan à Tunis

De Filmkrant Trouw

kijk Un divan à Tunis online

Pathe Thuis
Un divan à Tunis poster van Un divan à Tunis cast & crew

kijkwijzer Un divan à Tunis

2GT

IMDb Un divan à Tunis

IMDb 6.210

cast & crew Un divan à Tunis

regisseur

Manele Labidi Labbé

acteurs

Majd Mastoura, Golshifte Farahani en Aisha Ben Miled

distributeur

Splendid Film

details Un divan à Tunis

in première op

01-06-2020

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

88 minuten

Un divan à Tunis draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Un divan à Tunis.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Un divan à Tunis. Hier zie je waar en wanneer Un divan à Tunis in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Un divan à Tunis uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Un divan à Tunis wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Un divan à Tunis draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Un divan à Tunis wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Un divan à Tunis draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Un divan à Tunis staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Un divan à Tunis wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Un divan à Tunis!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Un divan à Tunis, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Un divan à Tunis kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Un divan à Tunis verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Un divan à Tunis. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Un divan à Tunis wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Un divan à Tunis en de regisseur van de film Un divan à Tunis worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.