Un Amour Impossible (2018)

Rachel is in het Frankrijk van de jaren ’50 werkzaam als eenvoudige typiste wanneer ze Philippe ontmoet, een charmante intellectueel van goede komaf. Ze worden verliefd en krijgen een dochter, Chantal. Onder druk van zijn familie weigert Philippe echter beneden zijn stand te trouwen. Rachel moet hierdoor hun dochter alleen opvoeden. Jarenlang voert ze strijd om Chantal door Philippe erkend te krijgen.

details

4STIMDb 7.010 135 minuten

recensies Un Amour Impossible

De Filmkrant De Volkskrant
Un Amour Impossible poster van Un Amour Impossible cast & crew

kijkwijzer Un Amour Impossible

4ST

IMDb Un Amour Impossible

IMDb 7.010

cast & crew Un Amour Impossible

regisseur

Catherine Corsini

acteurs

Virginie Efira, Niels Schneider en Jehnny Beth

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Un Amour Impossible

in première op

07-02-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

135 minuten

Un Amour Impossible draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Un Amour Impossible.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Un Amour Impossible. Hier zie je waar en wanneer Un Amour Impossible in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Un Amour Impossible uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Un Amour Impossible wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Un Amour Impossible draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Un Amour Impossible wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Un Amour Impossible draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Un Amour Impossible staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Un Amour Impossible wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Un Amour Impossible!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Un Amour Impossible, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Un Amour Impossible kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Un Amour Impossible verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Un Amour Impossible. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Un Amour Impossible wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Un Amour Impossible en de regisseur van de film Un Amour Impossible worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.