Ugly Dolls (NL) (2019)

In UglyVille wordt gekheid bewonderd, is abnormaal de norm en hangt schoonheid niet enkel van je buitenkant af. Wanneer de Moxy en de andere Ugly Dolls op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden.

details

1IMDb 4.910 87 minuten

recensies Ugly Dolls (NL)

De Volkskrant

kijk Ugly Dolls (NL) online

Pathe Thuis
Ugly Dolls (NL) poster van Ugly Dolls (NL) cast & crew

kijkwijzer Ugly Dolls (NL)

1

IMDb Ugly Dolls (NL)

IMDb 4.910

cast & crew Ugly Dolls (NL)

regisseur

Kelly Asbury

stemmen

Jamai Loman, Vajèn van den Bosch en Défano Holwijn

distributeur

The Searchers

details Ugly Dolls (NL)

in première op

31-07-2019

genre

animatie

jaar

2019

taal

Nederlandse versie

speelduur

87 minuten

Ugly Dolls (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ugly Dolls (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ugly Dolls (NL). Hier zie je waar en wanneer Ugly Dolls (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ugly Dolls (NL) uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ugly Dolls (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ugly Dolls (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ugly Dolls (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ugly Dolls (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ugly Dolls (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Ugly Dolls (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ugly Dolls (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ugly Dolls (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ugly Dolls (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ugly Dolls (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ugly Dolls (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ugly Dolls (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ugly Dolls (NL) en de regisseur van de film Ugly Dolls (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.