Tuintje in mijn hart (2016)

Axel is een boeroe Surinamer die al twintig jaar in Nederland woont en volledig vernederlandst is, inclusief stamppot en bonuskaart. Hij is getrouwd met de Hollandse Victoria en is nooit meer terug geweest. Als zijn vrijgevochten moeder Gladys de familie in haar Surinaamse pension bij elkaar roept voor Kerst én een belangrijke boodschap, gaat hij samen met zijn vrouw, haar zus Mirna en vooral met tegenzin op reis.

details

2GTIMDb 5.310 101 minuten

recensies Tuintje in mijn hart

De Volkskrant

kijk Tuintje in mijn hart online

Pathe Thuis
Tuintje in mijn hart poster van Tuintje in mijn hart cast & crew

kijkwijzer Tuintje in mijn hart

2GT

IMDb Tuintje in mijn hart

IMDb 5.310

cast & crew Tuintje in mijn hart

regisseur

Marc Waltman

acteurs

Edwin Jonker, Fockeline Ouwerkerk, Juvat Westendorp, Pip Pellens, Leo Alkemade, Sanne Vogel en Jörgen Raymann

distributeur

Dutch FilmWorks

details Tuintje in mijn hart

in première op

02-03-2017

genres

romantiek en komedie

jaar

2016

speelduur

101 minuten

Tuintje in mijn hart draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Tuintje in mijn hart.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Tuintje in mijn hart. Hier zie je waar en wanneer Tuintje in mijn hart in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Tuintje in mijn hart uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Tuintje in mijn hart wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Tuintje in mijn hart draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Tuintje in mijn hart wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Tuintje in mijn hart draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Tuintje in mijn hart staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Tuintje in mijn hart wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Tuintje in mijn hart!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Tuintje in mijn hart, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Tuintje in mijn hart kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Tuintje in mijn hart verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Tuintje in mijn hart. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Tuintje in mijn hart wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Tuintje in mijn hart en de regisseur van de film Tuintje in mijn hart worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.