Trouble (2019)

Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble.

Trouble poster van Trouble

beoordelingen Trouble

2GA

cast & crew Trouble

regisseur

Kevin Johnson

stemmen

Ricardo Blei, Stefania, Rico Verhoeven en Bizzey

distributeur

Dutch FilmWorks

details Trouble

in première op

10-10-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

87 minuten

Pathé Zwolle

Pathé Zwolle

vandaag do 10:20
morgen vr ...
zaterdag za 12:20
zondag zo 13:15
maandag ma 10:20
dinsdag di ...
woensdag wo 13:50
Dit is de biosagenda van de film Trouble.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Trouble getoond.

De je film Trouble wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Breda, Amsterdam, Groningen, Den Bosch, Zoetermeer, Rotterdam, Utrecht, Emmen, Delft, Enschede, Zwolle, Ede, Woudrichem, Amersfoort, Den Haag, Schagen, Hoofddorp, Kerkrade, Assen, Almere, Haarlem, Oss, Den Helder, Leiden, Helmond, Arnhem, Beverwijk, Stadskanaal, Panningen, Leeuwarden, Alkmaar, Vlaardingen, Huizen, Apeldoorn, Doetinchem, Heerhugowaard, Hoogeveen, Purmerend, Dordrecht, Deventer, Almelo, Nijmegen en Eindhoven

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Trouble draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Trouble staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Trouble!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Trouble, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Trouble verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Trouble

De film Trouble in de volgende steden in de bioscoop te zien: Breda, Amsterdam, Groningen, Den Bosch, Zoetermeer, Rotterdam, Utrecht, Emmen, Delft, Enschede, Zwolle, Ede, Woudrichem, Amersfoort, Den Haag, Schagen, Hoofddorp, Kerkrade, Assen, Almere, Haarlem, Oss, Den Helder, Leiden, Helmond, Arnhem, Beverwijk, Stadskanaal, Panningen, Leeuwarden, Alkmaar, Vlaardingen, Huizen, Apeldoorn, Doetinchem, Heerhugowaard, Hoogeveen, Purmerend, Dordrecht, Deventer, Almelo, Nijmegen en Eindhoven.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Trouble, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.