Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Trouble (2019)

Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble.

details

2GA 87 minuten
Trouble poster van Trouble cast & crew

kijkwijzer Trouble

2GA

cast & crew Trouble

regisseur

Kevin Johnson

stemmen

Ricardo Blei, Stefania, Rico Verhoeven en Bizzey

distributeur

Dutch FilmWorks

details Trouble

in première op

10-10-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

87 minuten

Trouble draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Trouble.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Trouble. Hier zie je waar en wanneer Trouble in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Trouble uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Trouble wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Trouble draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Trouble wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Trouble draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Trouble staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Trouble wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Trouble!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Trouble, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Trouble kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Trouble verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Trouble. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Trouble wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Trouble en de regisseur van de film Trouble worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.