Trolls World Tour (2020)

Poppy en Branch doen een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

details

2GAIMDb 6.110 91 minuten

recensies Trolls World Tour

NRC
Trolls World Tour poster van Trolls World Tour cast & crew

kijkwijzer Trolls World Tour

2GA

IMDb Trolls World Tour

IMDb 6.110

cast & crew Trolls World Tour

regisseur

Walt Dohrn

stemmen

Anna Kendrick, Justin Timberlake, Flula Borg, James Corden, Jamie Dornan, Karan Soni, Sam Rockwell en Chance the Rapper

distributeur

Universal Pictures International

details Trolls World Tour

in première op

05-08-2020

genres

animatie, komedie, familiefilm en avontuur

jaar

2020

speelduur

91 minuten

Trolls World Tour draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Trolls World Tour.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Trolls World Tour. Hier zie je waar en wanneer Trolls World Tour in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Trolls World Tour uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Trolls World Tour wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Trolls World Tour draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Trolls World Tour wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Trolls World Tour draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Trolls World Tour staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Trolls World Tour wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Trolls World Tour!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Trolls World Tour, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Trolls World Tour kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Trolls World Tour verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Trolls World Tour. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Trolls World Tour wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Trolls World Tour en de regisseur van de film Trolls World Tour worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.