Trolls Wereldtour (2020)

Poppy en Branch doen een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

details

2GAIMDb 6.110 91 minuten

recensies Trolls Wereldtour

NRC

kijk Trolls Wereldtour online

Pathe Thuis Pathe Thuis
Trolls Wereldtour poster van Trolls Wereldtour cast & crew

kijkwijzer Trolls Wereldtour

2GA

IMDb Trolls Wereldtour

IMDb 6.110

cast & crew Trolls Wereldtour

regisseur

Walt Dohrn

stemmen

Sharon Doorson, Buddy Vedder, Birgit Schuurman, Carlo Boszhard, DJ Hardwell, Vajèn van den Bosch, Défano Holwijn, Murth Mossel, Berget Lewis, Emma Heesters, Sarah Nauta en Julia Nauta

distributeur

Universal Pictures International

details Trolls Wereldtour

in première op

05-08-2020

genres

animatie, komedie, familiefilm en avontuur

jaar

2020

speelduur

91 minuten

Trolls Wereldtour draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Trolls Wereldtour.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Trolls Wereldtour. Hier zie je waar en wanneer Trolls Wereldtour in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Trolls Wereldtour uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Trolls Wereldtour wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Trolls Wereldtour draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Trolls Wereldtour wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Trolls Wereldtour draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Trolls Wereldtour staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Trolls Wereldtour wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Trolls Wereldtour!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Trolls Wereldtour, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Trolls Wereldtour kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Trolls Wereldtour verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Trolls Wereldtour. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Trolls Wereldtour wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Trolls Wereldtour en de regisseur van de film Trolls Wereldtour worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.