Triangle of Sadness (2021)

Triangle of Sadness in de bioscoop

Triangle of Sadness is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Triangle of Sadness.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Triangle of Sadness. Hier zie je waar en wanneer Triangle of Sadness in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Triangle of Sadness uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Triangle of Sadness wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Triangle of Sadness draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Triangle of Sadness wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Arnhem, Den Haag, Leiden, Nijmegen, Zutphen, Bussum, Deventer, Amersfoort, Breda, Apeldoorn, Groningen, Heerlen en Maastricht

De film Triangle of Sadness draait in deze bioscopen: Chassé Cinema, Cinecitta, Cinemajestic, De Lieve Vrouw, EYE, Filmhallen, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Spiegel, FilmKoepel, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Gigant, Kijkhuis, KINO, Lab-1, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, Lumière, LUX, MIMIK, Natlab, Pathé Buitenhof, Pathé City en Pathé Tuschinski

De recensies van de film Triangle of Sadness staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Triangle of Sadness wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Triangle of Sadness!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Triangle of Sadness, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Triangle of Sadness kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Triangle of Sadness verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Triangle of Sadness. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Triangle of Sadness wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Triangle of Sadness en de regisseur van de film Triangle of Sadness worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.