Treasure (2024)

Treasure in de bioscoop

Treasure is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Treasure.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Treasure. Hier zie je waar en wanneer Treasure in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Treasure uit 2024 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Treasure wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Treasure draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Treasure wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Alphen aan den Rijn, Eindhoven, Schiedam, Den Bosch, Zaandam, Deventer, Oostburg en Den Haag

De film Treasure draait in deze bioscopen: Castellum Theater & Film, De Fabriek, Lab-1, Ledeltheater, MIMIK, Pathé Buitenhof, Verkadefabriek en Wenneker Cinema

De recensies van de film Treasure staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Treasure wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Treasure!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Treasure, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Treasure kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Treasure verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Treasure. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Treasure wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Treasure en de regisseur van de film Treasure worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.