Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Tove (2020)

In het jaar 1945, na de Tweede Wereldoorlog, voelt de kunstenaar Tove Jansson een hernieuwde artistieke en sociale vrijheid. In de jaren die volgen vecht ze zich vrij van de huisje-boompje-beestje verwachtingen die de maatschappij haar oplegt.

details

IMDb 7.210 100 minuten

recensies Tove

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Tove online

Picl
Tove poster van Tove cast & crew

IMDb Tove

IMDb 7.210

cast & crew Tove

regisseur

Zaida Bergroth

acteurs

Alma Pöysti, Krista Kosonen, Shanti Roney, Joanna Haartti, Kajsa Ernst, Robert Enckell, Jakob Öhrman, Eeva Putro, Wilhelm Enckell, Liisi Tandefelt, Emma Klingenberg, Juhana Ryynänen, Henrik Wolff, Dick Idman, Simon Häger, Kira-Emmi Pohtokari, Sanna Langinkoski, Saga Sarkola, Jon Henriksen, Lidia Taavitsainen, Paavo Järvenpää, Jan Korander, Oskar Pöysti, Iida Kuningas, Heli Hyttinen, Fabian Silén, Willehard Korander, Andrea Reuter, Tage Fredriksson, Jonathan Hutchings, Ingrid André, Sara Soulié, Emilia Neuvonen, Helmi Jokinen, Matti Bye, Dennis Egbert, Vilhelm Bromander, François Antoons, Mayela Farías, Olli Hietanen, Antti Honka, Allan Mõttus en Lilian Pärni

details Tove

in première op

01-04-2021

jaar

2020

speelduur

100 minuten

Tove draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Tove.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Tove. Hier zie je waar en wanneer Tove in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Tove uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Tove wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Tove draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Tove wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Tove draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Tove staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Tove wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Tove!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Tove, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Tove kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Tove verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Tove. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Tove wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Tove en de regisseur van de film Tove worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.