Tonî Takitani (2004)

De eenzame Tony Takitani valt als een blok voor een vrouw die een koopverslaving blijkt te hebben waardoor hij dreigt (weer) alleen te eindigen.

details

IMDb 7.310 105 minuten
Tonî Takitani poster van Tonî Takitani cast & crew

IMDb Tonî Takitani

IMDb 7.310

cast & crew Tonî Takitani

regisseur

Jun Ichikawa

acteurs

Issei Ogata, Rie Miyazawa, Shinohara Takahumi, Hidetoshi Nishijima, Yumi Endô, Miho Fujima, Miki Hayashida, Shizuka Moriyama en Hiroshi Yamamoto

details Tonî Takitani

jaar

2004

speelduur

105 minuten

Tonî Takitani draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Tonî Takitani.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Tonî Takitani. Hier zie je waar en wanneer Tonî Takitani in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Tonî Takitani uit 2004 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Tonî Takitani wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Tonî Takitani draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Tonî Takitani wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Tonî Takitani draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Tonî Takitani staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Tonî Takitani wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Tonî Takitani!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Tonî Takitani, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Tonî Takitani kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Tonî Takitani verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Tonî Takitani. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Tonî Takitani wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Tonî Takitani en de regisseur van de film Tonî Takitani worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.