Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Tokyo Story (1953)

Wanneer een bejaard echtpaar naar de stad komt, blijken de kinderen zo druk met zichzelf en hun levens dat ze geen tijd voor hun ouders hebben.

details

1IMDb 8.210 136 minuten
Tokyo Story poster van Tokyo Story cast & crew

kijkwijzer Tokyo Story

1

IMDb Tokyo Story

IMDb 8.210

cast & crew Tokyo Story

regisseur

Yasujirô Ozu

acteurs

Chishû Ryû, Chieko Higashiyama en Setsuko Hara

distributeur

EYE Filmmuseum

details Tokyo Story

in première op

14-05-2015

genre

drama

jaar

1953

speelduur

136 minuten

Tokyo Story draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Tokyo Story.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Tokyo Story. Hier zie je waar en wanneer Tokyo Story in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Tokyo Story uit 1953 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Tokyo Story wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Tokyo Story draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Tokyo Story wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Tokyo Story draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Tokyo Story staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Tokyo Story wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Tokyo Story!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Tokyo Story, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Tokyo Story kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Tokyo Story verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Tokyo Story. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Tokyo Story wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Tokyo Story en de regisseur van de film Tokyo Story worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.