Three Identical Strangers (2018)

Documentaire over Bobby, Eddy en David die als identieke drieling werden geboren, maar zijn gescheiden bij de geboorte. Zij zijn door drie verschillende families geadopteerd. Hun verhaal wordt onmiddellijk een wereldwijde sensatie die roem en faam met zich meebrengt. Ze gaan van talkshow naar talkshow en de broers starten hun gezamenlijk restaurant in New York. Achter deze sprookjesreünie zit echter ook een duistere kant die gaandeweg een onvoorstelbaar geheim blootlegt.

details

1IMDb 7.710 96 minuten

recensies Three Identical Strangers

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Three Identical Strangers online

Pathe Thuis
Three Identical Strangers poster van Three Identical Strangers cast & crew

kijkwijzer Three Identical Strangers

1

IMDb Three Identical Strangers

IMDb 7.710

cast & crew Three Identical Strangers

regisseur

Tim Wardle

acteurs

Silvi Alzetta-Reali, Eddy Galland en Ron Guttman

distributeur

Periscoop Film

details Three Identical Strangers

in première op

16-05-2019

genre

documentaire

jaar

2018

speelduur

96 minuten

Three Identical Strangers draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Three Identical Strangers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Three Identical Strangers. Hier zie je waar en wanneer Three Identical Strangers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Three Identical Strangers uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Three Identical Strangers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Three Identical Strangers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Three Identical Strangers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Three Identical Strangers draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Three Identical Strangers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Three Identical Strangers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Three Identical Strangers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Three Identical Strangers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Three Identical Strangers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Three Identical Strangers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Three Identical Strangers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Three Identical Strangers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Three Identical Strangers en de regisseur van de film Three Identical Strangers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.