Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken (2019)

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië. Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere. Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit?

details

1IMDb 5.010 64 minuten
Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken poster van Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken cast & crew

kijkwijzer Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

1

IMDb Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

IMDb 5.010

cast & crew Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

regisseurs

Joey So en Dianna Bosso

stemmen

Jürgen Theuns, Lucie de Lange, Frans Limburg, Marloes van den Heuvel, Desi van Doeveren, Paul Disbergen, Wiebe-Pier Cnossen, Karin Bos, Kevin Hassing, Dennis Willekens, Florus van Rooijen, Hein van Beem, Huub Dikstaal, Hein van Been, Meghna Kumar, Eva Damen, Amir Vahidi en Maarten Wansink

distributeur

Just Film Distribution

details Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

in première op

11-09-2019

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

64 minuten

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken. Hier zie je waar en wanneer Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken en de regisseur van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.