This Is Not a Burial, It's a Resurrection (2019)

Trailer van This Is Not a Burial, It's a Resurrectionhttps://img.youtube.com/vi/Xl86X5qlNQk/0.jpg2021-09-07T15:22:40+02:00Trailer van This Is Not a Burial, It's a Resurrection

In een klein dorp omringd door bergen ergens in Lesotho, wacht de tachtigjarige weduwe Mantoa op de terugkeer van haar enige overlevende familielid: haar zoon, die in een Zuid-Afrikaanse kolenmijn werkt. Het is Kerstmis en hij zou thuis komen. Boodschappers brengen echter het droevige nieuws: haar zoon is omgekomen bij een mijnongeluk.

details This Is Not a Burial, It's a Resurrection

4AIMDb 7.310682 120 minuten

recensies This Is Not a Burial, It's a Resurrection

De Filmkrant De Volkskrant
This Is Not a Burial, It's a Resurrection poster van This Is Not a Burial, It's a Resurrection cast & crew

kijkwijzer This Is Not a Burial, It's a Resurrection

4A

IMDb This Is Not a Burial, It's a Resurrection

IMDb 7.310682

cast & crew This Is Not a Burial, It's a Resurrection

regisseur

Lemohang Jeremiah Mosese

acteurs

Mary Twala, Jerry Mofokeng en Makhaola Ndebele

distributeur

MOOOV Film Distribution

details This Is Not a Burial, It's a Resurrection

in première op

29-07-2021

genre

drama

jaar

2019

speelduur

120 minuten

This Is Not a Burial, It's a Resurrection draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection. Hier zie je waar en wanneer This Is Not a Burial, It's a Resurrection in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen This Is Not a Burial, It's a Resurrection wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film This Is Not a Burial, It's a Resurrection draait in deze bioscopen:

De recensies van de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection kopen/reserveren.

De filmtijden van de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection en de regisseur van de film This Is Not a Burial, It's a Resurrection worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.