Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Thelma (2017)

De verlegen Thelma verhuist van haar religieuze familie op het Noorse platteland naar Oslo om te gaan studeren. Kort na aankomst krijgt ze een onverwachte epileptische aanval, die ze voor haar ouders verborgen houdt. Tegelijkertijd ontmoet ze medestudente Anja, tot wie ze zich bijzonder aangetrokken voelt. Thelma wordt overspoeld door emoties die ze niet durft te erkennen, de aanvallen komen steeds vaker en heftiger en de dokters hebben er geen medische verklaring voor. Langzamerhand wordt duidelijk dat ze over angstaanjagende, bovennatuurlijke krachten beschikt en op een dag is Anja spoorloos verdwenen.

details

3ASTIMDb 7.010 116 minuten
Thelma poster van Thelma cast & crew

kijkwijzer Thelma

3AST

IMDb Thelma

IMDb 7.010

cast & crew Thelma

regisseur

Joachim Trier

acteurs

Ellen Dorrit Petersen, Eili Harboe en Okay Kaya

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Thelma

in première op

07-12-2017

genres

thriller en romantiek

jaar

2017

speelduur

116 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Thelma.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Thelma. Hier zie je waar en wanneer Thelma in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Thelma uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Thelma wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Thelma draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Thelma wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Thelma draait in deze bioscopen: LAB111

De recensies van de film Thelma staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Thelma wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Thelma!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Thelma, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Thelma kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Thelma verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Thelma. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Thelma wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Thelma en de regisseur van de film Thelma worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.