The Watchers (2024)

The Watchers in de bioscoop

The Watchers is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film The Watchers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Watchers. Hier zie je waar en wanneer The Watchers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Watchers uit 2024 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Watchers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Watchers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Watchers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Schiedam, Zaandam, Groningen, Leeuwarden, Eindhoven, Rotterdam, Ede en Den Haag

De film The Watchers draait in deze bioscopen: Lab-1, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arena, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Ede, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Groningen, Pathé Leeuwarden, Pathé Ypenburg en Pathé Zaandam

De recensies van de film The Watchers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Watchers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Watchers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Watchers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Watchers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Watchers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Watchers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Watchers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Watchers en de regisseur van de film The Watchers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.