The Voice of Love (2020)

verwacht op 18 november 2021

Aline wordt eind jaren ’60 in Quebec geboren, ze is het veertiende kind in de familie Dieu. In het gezin speelt muziek een belangrijke rol en al snel ontdekken haar ouders dat Aline een gouden stem heeft. Wanneer hij haar stem hoort, heeft muziekproducent Guy-Claude maar één doel voor ogen; om van Aline de beste zangeres ter wereld te maken. Gesteund door haar familie Céline Dion de muziekwereld veroveren.

details

1TIMDb 7.910 123 minuten
The Voice of Love poster van The Voice of Love cast & crew

kijkwijzer The Voice of Love

1T

IMDb The Voice of Love

IMDb 7.910

cast & crew The Voice of Love

regisseur

Valérie Lemercier

acteurs

Valérie Lemercier en Sylvain Marcel

distributeur

Cinéart Nederland

details The Voice of Love

in première op

18-11-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

123 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Voice of Love.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Voice of Love. Hier zie je waar en wanneer The Voice of Love in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Voice of Love uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Voice of Love wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Voice of Love draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Voice of Love wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Voice of Love draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Voice of Love staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Voice of Love wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Voice of Love!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Voice of Love, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Voice of Love kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Voice of Love verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Voice of Love. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Voice of Love wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Voice of Love en de regisseur van de film The Voice of Love worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.