The Two Popes (2019)

Gefrustreerd door de koers die de Katholieke Kerk vaart, vraagt kardinaal Bergoglio toestemming aan paus Benedictus om in 2012 met pensioen te gaan. In plaats van het ontslag te aanvaarden, roept de introverte paus Benedictus, geconfronteerd met laster en gebrek aan zelfvertrouwen, zijn meedogenloze criticaster en toekomstige opvolger van Rome op om een geheim te onthullen dat de fundamenten van de Katholieke Kerk op haar grondvesten doet schudden.

details

3GATIMDb 7.610 125 minuten

recensies The Two Popes

De Volkskrant Trouw NRC
The Two Popes poster van The Two Popes cast & crew

kijkwijzer The Two Popes

3GAT

IMDb The Two Popes

IMDb 7.610

cast & crew The Two Popes

regisseur

Fernando Meirelles

acteurs

Jonathan Pryce en Anthony Hopkins

distributeur

The Searchers

details The Two Popes

in première op

12-12-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

125 minuten

Deze week zijn er voor The Two Popes geen voorstellingen in Zutphen

Dit is de biosagenda van de film The Two Popes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Two Popes.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Two Popes uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film The Two Popes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Two Popes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Maastricht en Amsterdam

De film The Two Popes draait in deze bioscopen: Cinecenter en Lumière

De recensies van de film The Two Popes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film The Two Popes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Two Popes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Two Popes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Two Popes kopen.

De filmtijden van de film The Two Popes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film The Two Popes. Ook de kijkwijzer van de film The Two Popes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Two Popes en de regisseur van de film The Two Popes worden ook vermeld.