The Two Popes (2019)

Gefrustreerd door de koers die de Katholieke Kerk vaart, vraagt kardinaal Bergoglio toestemming aan paus Benedictus om in 2012 met pensioen te gaan. In plaats van het ontslag te aanvaarden, roept de introverte paus Benedictus, geconfronteerd met laster en gebrek aan zelfvertrouwen, zijn meedogenloze criticaster en toekomstige opvolger van Rome op om een geheim te onthullen dat de fundamenten van de Katholieke Kerk op haar grondvesten doet schudden.

details

4GATIMDb 7.610 125 minuten

recensies The Two Popes

De Volkskrant Trouw NRC
The Two Popes poster van The Two Popes cast & crew

kijkwijzer The Two Popes

4GAT

IMDb The Two Popes

IMDb 7.610

cast & crew The Two Popes

regisseur

Fernando Meirelles

acteurs

Jonathan Pryce en Anthony Hopkins

distributeur

The Searchers

details The Two Popes

in première op

12-12-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

125 minuten

The Two Popes draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Two Popes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Two Popes. Hier zie je waar en wanneer The Two Popes in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Two Popes uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Two Popes wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Two Popes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Two Popes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Two Popes draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Two Popes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Two Popes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Two Popes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Two Popes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Two Popes kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Two Popes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Two Popes. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Two Popes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Two Popes en de regisseur van de film The Two Popes worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.