Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Tunnel (2019)

Als een tankwagen middenin een tunnel in de ijskoude Noorse bergen een ernstig ongeluk veroorzaakt, komt al het andere verkeer in het donker vast te zitten. Terwijl er buiten een sneeuwstorm woedt, proberen de eerstehulpverleners met man en macht de plek van het ongeval te bereiken. Maar de weg is geblokkeerd en de situatie escaleert als de tankwagen in brand vliegt. De kans om de tunnel uit te komen wordt met de minuut kleiner.

details

4AIMDb 6.110 100 minuten

recensies The Tunnel

De Filmkrant De Volkskrant

kijk The Tunnel online

iTunes Pathe Thuis
The Tunnel poster van The Tunnel cast & crew

kijkwijzer The Tunnel

4A

IMDb The Tunnel

IMDb 6.110

cast & crew The Tunnel

regisseur

Pål Øie

acteurs

Thorbjørn Harr, Lisa Carlehed en Ylva Fuglerud

details The Tunnel

in première op

07-04-2021

genre

thriller

jaar

2019

speelduur

100 minuten

The Tunnel draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Tunnel.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Tunnel. Hier zie je waar en wanneer The Tunnel in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Tunnel uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Tunnel wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Tunnel draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Tunnel wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Tunnel draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Tunnel staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Tunnel wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Tunnel!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Tunnel, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Tunnel kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Tunnel verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Tunnel. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Tunnel wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Tunnel en de regisseur van de film The Tunnel worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.