The Trial of the Chicago 7 (2021)

In 1968 verdeelt de Vietnamoorlog de Amerikaanse bevolking tot op het bot. Tijdens een anti-oorlog demonstratie in Chicago breken grote rellen uit en worden vele demonstranten gearresteerd. Nadat de rook is opgetrokken, worden zeven betogers door de Amerikaanse staat aangeklaagd voor samenzwering en rebellie.

details

6GTIMDb 7.910 130 minuten

recensies The Trial of the Chicago 7

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
The Trial of the Chicago 7 poster van The Trial of the Chicago 7 cast & crew

kijkwijzer The Trial of the Chicago 7

6GT

IMDb The Trial of the Chicago 7

IMDb 7.910

cast & crew The Trial of the Chicago 7

regisseur

Aaron Sorkin

acteurs

Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne en Josep Gordon-Levitt

distributeur

The Searchers

details The Trial of the Chicago 7

in première op

01-10-2020

genres

drama en thriller

jaar

2021

speelduur

130 minuten

The Trial of the Chicago 7 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Trial of the Chicago 7.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Trial of the Chicago 7. Hier zie je waar en wanneer The Trial of the Chicago 7 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Trial of the Chicago 7 uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Trial of the Chicago 7 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Trial of the Chicago 7 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Trial of the Chicago 7 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Trial of the Chicago 7 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Trial of the Chicago 7 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Trial of the Chicago 7 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Trial of the Chicago 7!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Trial of the Chicago 7, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Trial of the Chicago 7 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Trial of the Chicago 7 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Trial of the Chicago 7. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Trial of the Chicago 7 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Trial of the Chicago 7 en de regisseur van de film The Trial of the Chicago 7 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.