Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Terminator (1984)

In de toekomst vindt er een wereldoorlog plaats tussen de mensen en de machines. De machines sturen een Terminator terug in de tijd. Deze cyborg heeft maar één missie: het doden van Sarah Connor, omdat haar ongeboren zoon zal uitgroeien tot de leider van het menselijk verzet. De mensen sturen guerrillastrijder Kyle Reese terug in de tijd. Hij moet Sarah Connor zien te vinden om haar te beschermen tegen de Terminator.

details

IMDb 8.010 107 minuten

kijk The Terminator online

Pathe Thuis
The Terminator poster van The Terminator cast & crew

IMDb The Terminator

IMDb 8.010

cast & crew The Terminator

regisseur

James Cameron

acteurs

Arnold Schwarzenegger, Michael Biehn, Linda Hamilton, Paul Winfield, Lance Henriksen, Rick Rossovich, Bess Motta, Earl Boen, Dick Miller, Shawn Schepps, Bruce M. Kerner, Franco Columbu, Bill Paxton, Brad Rearden, Brian Thompson, William Wisher, Ken Fritz, Tom Oberhaus, Ed Dogans, Joe Farago, Hettie Lynne Hurtes, Tony Mirelez, Philip Gordon, Anthony Trujillo, Stan Yale, Al Kahn, Leslie Morris, Hugh Farrington, Harriet Medin, Loree Frazier, James Ralston, Norman Friedman, Barbara Powers, Wayne Stone, David Michels, John E. Bristol, Webster Williams, Patrick Pinney, Bill W. Richmond, Chino 'Fats' Williams, Greg Robbins, Marianne Muellerleile, John Durban, Marian Green, J. Randolph Harrison, David Kristin, Darrell Mapson, Bob Ritchie en John Stuart West

details The Terminator

in première op

21-02-1985

jaar

1984

speelduur

107 minuten

The Terminator draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Terminator.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Terminator. Hier zie je waar en wanneer The Terminator in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Terminator uit 1984 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Terminator wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Terminator draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Terminator wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Terminator draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Terminator staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Terminator wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Terminator!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Terminator, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Terminator kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Terminator verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Terminator. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Terminator wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Terminator en de regisseur van de film The Terminator worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.