The Tale of the Princess Kaguya (2013)

Een kinderloze bamboesnijder ontdekt op een dag een duimgroot prinsesje in een magisch bamboewoud. Hij besluit haar mee te nemen naar huis en op te voeden samen met zijn vrouw. Ze groeit bijzonder snel en wordt een prachtige jonge vrouw. De rijkste en mooiste jonge mannen van het land, waaronder zelfs de keizer, dingen naar haar hand. Ze doen er alles aan om haar te veroveren, maar Kaguya weigert om zich in een keurslijf te laten dwingen.

details

2AGIMDb 8.010 137 minuten

recensies The Tale of the Princess Kaguya

De Filmkrant
The Tale of the Princess Kaguya poster van The Tale of the Princess Kaguya cast & crew

kijkwijzer The Tale of the Princess Kaguya

2AG

IMDb The Tale of the Princess Kaguya

IMDb 8.010

cast & crew The Tale of the Princess Kaguya

regisseur

Isao Takahata

stemmen

Aki Asakura en Kengo Kora

scenario

producenten

Studio Ghibli, Dentsu en Hakuhodo DY Media Partners

distributeur

Lumière

details The Tale of the Princess Kaguya

in première op

03-09-2014

genre

animatie

jaar

2013

speelduur

137 minuten

The Tale of the Princess Kaguya draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Tale of the Princess Kaguya.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Tale of the Princess Kaguya. Hier zie je waar en wanneer The Tale of the Princess Kaguya in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Tale of the Princess Kaguya uit 2013 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Tale of the Princess Kaguya wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Tale of the Princess Kaguya draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Tale of the Princess Kaguya wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Tale of the Princess Kaguya draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Tale of the Princess Kaguya staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Tale of the Princess Kaguya wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Tale of the Princess Kaguya!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Tale of the Princess Kaguya, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Tale of the Princess Kaguya kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Tale of the Princess Kaguya verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Tale of the Princess Kaguya. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Tale of the Princess Kaguya wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Tale of the Princess Kaguya en de regisseur van de film The Tale of the Princess Kaguya worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.