Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

The Sun Is Also A Star (2019)

Student en romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar op een magische dag in New York. Vonken vliegen er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot niet had geholpen. Met slechts enkele uren op de klok in wat haar laatste dag in de VS lijkt te zijn, vecht Natasha net zo hard tegen de uitzetting van haar familie als ze vecht tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel.

details

2GAIMDb 5.810 100 minuten
The Sun Is Also A Star poster van The Sun Is Also A Star cast & crew

kijkwijzer The Sun Is Also A Star

2GA

IMDb The Sun Is Also A Star

IMDb 5.810

cast & crew The Sun Is Also A Star

regisseur

Ry Russo-Young

acteurs

Yara Shahidi, Charles Melton en John Leguizamo

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details The Sun Is Also A Star

in première op

16-05-2019

genres

romantiek en drama

jaar

2019

speelduur

100 minuten

The Sun Is Also A Star draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Sun Is Also A Star.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Sun Is Also A Star. Hier zie je waar en wanneer The Sun Is Also A Star in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Sun Is Also A Star uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Sun Is Also A Star wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Sun Is Also A Star draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Sun Is Also A Star wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Sun Is Also A Star draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Sun Is Also A Star staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Sun Is Also A Star wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Sun Is Also A Star!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Sun Is Also A Star, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Sun Is Also A Star kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Sun Is Also A Star verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Sun Is Also A Star. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Sun Is Also A Star wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Sun Is Also A Star en de regisseur van de film The Sun Is Also A Star worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.