Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Souvenir (2019)

De jonge ambitieuze filmstudente Julie begint haar eerste serieuze liefdesrelatie met de charmante en mysterieuze, maar tevens gecompliceerde en onbetrouwbare Anthony. Naarmate hun relatie vordert komen Julie's dromen in het gedrang en wordt het voor haar moeilijk om feiten en de fictie van elkaar te onderscheiden.

details

IMDb 6.410 120 minuten

recensies The Souvenir

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
The Souvenir poster van The Souvenir cast & crew

IMDb The Souvenir

IMDb 6.410

cast & crew The Souvenir

regisseur

Joanna Hogg

acteurs

Neil Young, Tosin Cole, Jack McMullen, Frankie Wilson, Honor Swinton Byrne, Hannah Ashby Ward, Janet Etuk, Chyna Terrelonge-Vaughan, Tom Burke, Tilda Swinton, Alice McMillan, Barbara Peirson, James Dodds, Dick Fontaine, Steve Gough, Crispin Buxton, James Spencer Ashworth, Richard Ayoade, Lydia Fox, Jaygann Ayeh, El Pilkington, Grace Snell, Leonardo Bozzo, Leighton Spence, Siobhan Harper Ryan, Carla Ornstein, Jaz Dalrymple, Peter Hall, Estelle Long, Jack W. Gregory, Lee Martin, Nicholas Gollop, Jake Phillips Head, Ariane Labed, James Barrett, Roscoe Gibson-Denney, Eleanor Goff, Ben Hecking, Pedro Moura, Calhan Mundy, Keifer Nyron Taylor, Tom Rout, Dora, Rosie, Tamsin Dean, Fabrizio Matteini, Arnold Montey en Richard Tree

details The Souvenir

in première op

02-07-2020

jaar

2019

speelduur

120 minuten

The Souvenir draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Souvenir.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Souvenir. Hier zie je waar en wanneer The Souvenir in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Souvenir uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Souvenir wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Souvenir draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Souvenir wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Souvenir draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Souvenir staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Souvenir wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Souvenir!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Souvenir, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Souvenir kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Souvenir verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Souvenir. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Souvenir wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Souvenir en de regisseur van de film The Souvenir worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.