The Singing Club (2019)

Terwijl hun partners op missie zijn in Afghanistan vormt een groep vrouwen aan het thuisfront een koor. Al snel worden ze een mediasensatie, het middelpunt van belangstelling en wereldwijde beweging.

details

1TIMDb 6.510 110 minuten

recensies The Singing Club

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk The Singing Club online

Pathe Thuis
The Singing Club poster van The Singing Club cast & crew

kijkwijzer The Singing Club

1T

IMDb The Singing Club

IMDb 6.510

cast & crew The Singing Club

regisseur

Peter Cattaneo

acteurs

Kristin Scott Thomas en Sharon Horgan

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details The Singing Club

in première op

19-11-2020

genres

komedie en drama

jaar

2019

speelduur

110 minuten

The Singing Club draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Singing Club.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Singing Club. Hier zie je waar en wanneer The Singing Club in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Singing Club uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Singing Club wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Singing Club draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Singing Club wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Singing Club draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Singing Club staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Singing Club wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Singing Club!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Singing Club, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Singing Club kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Singing Club verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Singing Club. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Singing Club wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Singing Club en de regisseur van de film The Singing Club worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.