The Shawshank Redemption (1994)

Andy Dufresne wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Hij beweert dat hij onschuldig is, maar krijgt toch twee keer levenslang in de strenge gevangenis Shawshank. Hij raakt bevriend met een zwarte gevangene die spullen kan regelen.

details

3GTIMDb 9.310 142 minuten

kijk The Shawshank Redemption online

Pathe Thuis
The Shawshank Redemption poster van The Shawshank Redemption cast & crew

kijkwijzer The Shawshank Redemption

3GT

IMDb The Shawshank Redemption

IMDb 9.310

cast & crew The Shawshank Redemption

regisseur

Frank Darabont

acteurs

Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler, Clancy Brown, Gil Bellows, Mark Rolston, Jeffrey De Munn, James Whitmore en Larry Brandenburg

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details The Shawshank Redemption

in première op

02-03-1995

genre

drama

jaar

1994

speelduur

142 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Shawshank Redemption.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Shawshank Redemption. Hier zie je waar en wanneer The Shawshank Redemption in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Shawshank Redemption uit 1994 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Shawshank Redemption wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Shawshank Redemption draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Shawshank Redemption wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Utrecht, Maastricht, Eindhoven, Delft, Breda, Deventer, Tilburg, Leeuwarden, Alkmaar en Leiden

De film The Shawshank Redemption draait in deze bioscopen: De Lieve Vrouw, EYE, KINO, LAB111, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, Pathé Arena, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé de Kuip, Pathé Delft, Pathé Eindhoven, Pathé Maastricht, Pathé Schouwburgplein, Pathé Tilburg, Pathé Tuschinski, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Trianon, Vue Alkmaar en Vue Deventer

De recensies van de film The Shawshank Redemption staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Shawshank Redemption wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Shawshank Redemption!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Shawshank Redemption, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Shawshank Redemption kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Shawshank Redemption verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Shawshank Redemption. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Shawshank Redemption wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Shawshank Redemption en de regisseur van de film The Shawshank Redemption worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.